Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

joi, 13 august 2009

Gabriel Popoviciu nu ar putea influenţa desfăşurarea procesului penal, arată Curtea de Apel

Curtea de Apel Bucureşti arată, în motivarea deciziei din 1 iunie, când a revocat interdicţia de a nu părăsi ţara pentru omul de afaceri
Gabriel Popoviciu, că nu există elemente care să ducă la convingerea că acesta ar îngreuna buna desfăşurare a procesului penal.

De asemenea, instanţa arată că Popoviciu nu influenţează negativ alte părţi din dosarul
în care este cercetat, deoarece "şi până în prezent inculpatul a avut posibilitatea să ia legătura cu toate părţile din dosar".

Gabriel Popoviciu a respectat obligaţiile ce i-au fost impuse de instanţă, nu a încercat să zădărnicească aflarea adevărului şi nici să părăsească în mod fraudulos ţara, se mai arată în motivarea Curţii de Apel. "Este adevărat că în cauză sunt indicii şi date temeinice din care rezultă presupunerea rezonabilă că inculpatul a comis faptele pentru care este cercetat, dar revocarea măsurii obligării de a nu părăsi ţara nu este de natură să împiedice buna desfăşurare a procesului", susţin magistraţii instanţei.

În concluzie, arată Curtea de Apel Bucureşti, procurorii nu au dovedit cum ar putea Popoviciu să influenţeze negativ desfăşurarea procesului şi menţionează că susţinerile lui Popoviciu referitoare la necesitatea prezenţei sale în străinătate pentru afaceri "sunt plauzibile".

Curtea de Apel Bucureşti a admis, luni, 1 iunie, plângerea formulată de Gabriel Popoviciu, în dosarul în care este anchetat de DNA alături de fostul şef al DGIPI, Cornel Şerban, împotriva ordonanţei procurorilor de prelungire a interdicţiei de a părăsi ţara.

Instanţa trebuia să judece plângerea lui Popoviciu pe 22 mai, dar potrivit avocatului Dan Apostol, procesul a fost amânat pentru 1 iunie din cauză că DNA nu a trimis instanţei dosarul de urmărire penală a omului de afaceri.

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au respins, la sfârşitul lunii aprilie, plângerea făcută de fostul şef al DGIPI Cornel Şerban împotriva ordonanţei procurorilor DNA prin care i-a fost prelungită cu 30 de zile interdicţia de a părăsi ţara. Curtea de Apel Bucureşti a decis, tot atunci, să respingă plângerile formulate de Gabriel Popoviciu şi Petru Pitcovici împotriva
rezoluţiilor procurorilor prin care li s-a prelungit interdicţia de a părăsi ţara.

Procurorii DNA au prelungit pentru 30 de zile interdicţia de a nu părăsi ţara dispusă de Curtea de Apel Bucureşti pentru omul de afaceri Puiu Popoviciu, fostul şef al DGIPI, Cornel Şerban, şi pentru fostul şef al Diviziei Operaţiuni din DGA, Petru Pitcovici. Cei trei s-au prezentat pe 22 aprilie, la DNA, unde unul dintre procurorii de caz, Nicolae Marin, le-a înmânat ordonanţa prin care s-a prelungit interdicţia de a părăsi ţara.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis, pe 1 aprilie, să respingă ca nefondat recursul DNA împotriva deciziei de cercetare în libertate a fostului şef al DGIPI, Cornel Şerban, a ofiţerului Direcţiei Generale Anticorupţie, Petru Pitcovici, şi a omului de afaceri Gabriel Popoviciu.

Decizia este definitivă.

Curtea de Apel Bucureşti a respins, în noaptea de 25 spre 26 martie, arestarea preventivă a celor trei, procurorii declarând recurs.

Potrivit unui comunicat al DNA, procurorii anticorupţie au luat, pe 24 martie, măsura reţinerii, pentru 24 de ore, a fostului rector al Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti, Ioan Alecu, pentru abuz în serviciu contra intereselor publice cu consecinţe deosebit de grave, în formă continuată, a omului de afaceri Gabriel Popoviciu, pentru abuz în serviciu contra intereselor publice cu consecinţe deosebit de grave. Totodată, au fost reţinuţi Cornel Şerban, directorul
Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă din cadrul MAI, pentru favorizarea infractorului şi folosirea de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii şi permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, în scopul obţinerii pentru sine de foloase şi şeful Diviziei.

Operaţiuni din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor, Petru Pitcovici, pentru favorizarea infractorului.

Totodată, consulul general al României la Milano, Tiberiu Dinu, al cărui nume apare în stenogramele acestui dosar, a fost rechemat de la post la cererea premierului Emil Boc. Dinu a fost chemat, ca martor, şi la Direcţia Naţională Anticorupţie.

Niciun comentariu: