Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

marți, 14 iulie 2009

Locatarii unui bloc din Cluj-Napoca Ingheata de frig in apartamentele noi-noute in timp ce E.On Gaz ridica din umeri la problema oamenilor

u platit zeci de mii de euro
ca sa aiba casa
noua, însa de o luna se spala în lighean si, mai nou, dârdâie de frig. Li se întâmpla proaspetilor proprietari ai unor apartamente noi din Cluj-Napoca. Blocul in care s-au mutat nu este racordat înca la reteaua de gaz, desi constructorul sustine ca cererea a fost depusa la compania „E.ON Gaz” de mai bine de un an.

Mai mult de 50 de familii s-au mutat în apartamente noi, pe Calea Baciului, la sfârsitul lunii august. Oamenii sustin ca au asteptat cu nerabdare sa-si vada apartamentele, mai ales ca termenul de predare era luna iunie, dar au fost amânati. Au platit toti banii si chiar si-au intabulat locuintele, însa traiesc fara încalzire si apa calda. Si asta deoarece centralele pe gaz care le au în locuinte sunt deocamdata piese de decor
. Pentru ca nu sunt racordati la reteaua de gaz, locatarii au trebuit sa-si foloseasca ingeniozitatea pentru a-si crea conditii de trai decent, mai ales ca în ultima saptamâna au fost temperaturi sub 10 grade Celsius.
„Aerul e foarte rece, ne imbracam cu mai multe bluze, stam în asternuturi cât mai mult, încalzim apa cu filtrul de cafea, ne spalam în lighean de un litru jumate”, a spus Maria Moldovan, unul dintre locatari.

Au revenit la butelie
Unii dintre noii proprietari au locuit, în urma cu multi ani, în case ce nu beneficiau de conducta de gaz, astfel ca foloseau traditionala butelie. Acum, si-au adus aminte de vechile obiceiuri. ”Nu-i bine, rau îi. Ne-am adus butelie, e bai ca n-avem apa calda, e frig, nu stiu când ne-or da gazul”, a povestit Ana Rusu, o femeie în vârsta de peste 60 de ani.
Locatarii sunt suparati pentru ca au platit suma integrala pentru apartamente si ar vrea ca acestea sa le ofere toate facilitatile mentionate în contracte. Oamenii au depus numeroase plângeri la sediul agentiei imobiliare
„Europort”, prin care le-au fost vândute locuintele. „Ne-au spus ca sunt ceva probleme cu avizul de racordare, ca s-a blocat undeva la mijloc”, a precizat Mariana Vintelecan.
Promisiuni de la investitor
În timp ce oamenii cer socoteala celor care le-au predat locuintele, investitorii, în buzunarele carora au ajuns banii pentru apartamente, dau vina mai departe pe furnizorul de gaz. Blocul neracordat face parte dintr-un ansamblu rezidential situat aproape de iesirea din Cluj-Napoca înspre comuna Baciu.
Ansamblul a fost ridicat pe numele beneficiarilor Nicolae Badiu si Radu Caciula. Cel din urma este patronul societatii „Europort”, iar Nicolae Badiu este un cunoscut om de afaceri local, ce detine restaurantul Sinaia. Printre societatile la care este implicat amintim „CBC Development”, „Astri Med”, „Baile Someseni”, „Green Park” SRL sau „Baciu Panoramic” SRL.
Nicolae Badiu a spus ca a facut demersurile necesare la „E.ON” Gaz în urma cu un an si ca cei de la companie
întârzie pe motiv ca lucrarea este complexa. „Îmi pare foarte rau pentru inconvenient. Suntem solidari cu locatarii si depunem eforturi ca în maximum doua saptamâni sa fie realizat bransamentul la gaz. Am realizat acolo un adevarat cartier si aceasta problema ne umbreste un pic investitia, dar se va rezolva”, a declarat Badiu.
Din pacate, purtatorul de cuvânt al „E.ON Gaz”, Oana Trandafir, nu putut preciza pâna la închiderea editiei de ce dureaza atât bransarea blocului de pe Calea Baciului si care este data exacta la care locatarii vor avea apa calda la robinet sau încalzire de la calorifere.

Niciun comentariu: