Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

joi, 23 iulie 2009

Jocurile video 3D au devenit realitate

vidia a lansat la targul de electronice de la Las Vegas, CES 2009, prima solutie stereoscopica 3D pentru acasa. Jocurile video sau cele pentru PC, dar si filmele si chiar fotografiile pot fi vizualizate in aceasta noua dimensiune.

Punand bazele unui nou ecosistem de consumatori care agreeaza divertismentul 3D pe computerele personale de acasa, 3D Vision este o solutie formata dintr-o pereche de ochelari stereoscopici wireless, un emitator de mare putere IR si o aplicatie software avansata care transforma in mod automat sute de jocuri pentru PC in experiente 3D totale. Acest pachet poate fi deja achizitionat in Statele Unite, la un pret de 199,99 dolari si urmeaza ca disponibilitatea lui in Europa sa fie comunicata in cel mai scurt timp, probabil luna viitoare.

Peste 300 de jocuri sunt compatibile
Aplicatia software converteste automat efectele de vizualizare pentru mai mult de 300 de jocuri in formatul 3D, fara a necesita patch-uri speciale. In plus, cu ajutorul unui program aditional, compania producatoare asigura compatibilitatea jocurilor viitoare cu aceasta tehnologie. De asemenea, aplicatia permite descarcarea si vizualizarea continutului stereoscopic provenit dintr-o varietate mare de surse si galerii foto online.
Ochelarii Nvidia sunt conceputi sa furnizeze o rezolutie dubla pentru fiecare ochi si unghiuri de vizualizare extrem de generoase. Avand un design asemanator ochelarilor de soare moderni, noii ochelari sunt confortabili si ofera o alternativa mult mai comoda pentru ochelarii 3D traditionali. De asemenea, acestia permit o libertate de miscare mare si pana la 7 metri de vizualizare 3D wireless.
La randul sau, emitatorul IR transmite datele direct
catre ochelarii stereoscopici la o distanta de pana la 7 metri si dispune de o functie de optimizare 3D in timp real.


Dezavantaj: merge numai cu monitor de 120 Hz
Mitsubishi a prezentat deja o varianta a acestei solutii pentru jocurile video pe televizor.
Insa in cazul jocurilor pentru PC, aceasta experienta poate fi obtinuta numai cu ajutorul unui monitor de 120 Hz. Viewsonic este prima companie care a lansat un astfel de monitor compatibil cu vizionarea 3D. Cu o dimensiune de 22", noul produs costa
349 de dolari. Acest lucru inseamna ca pasionatii de gaming ar trebui sa scoata din buzunar cel putin 550 de dolari
pentru a se bucura de experienta 3D stereo, presupunand ca detin deja o placa video GeForce performanta. Marea problema, spun analistii din IT, este faptul ca cei mai multi dintre adevaratii gameri au deja un monitor de 24" sau peste, iar pentru acestia o intoarcere la dimensiunea de 22" nu prea are sens.

Revolutie si in industria jocurilor online
3D Vision este singura solutie stereoscopica 3D compatibila cu tehnologiile Nvidia SLI, Nvidia PhysX si Microsoft DirectX 10. "Sunt convins de faptul ca tehnologia Vision va revolutiona industria jocurilor pentru PC in general si industria jocurilor online «massively multiplayer» (MMO) in special, prin introducerea jucatorilor intr-o lume mult mai imersiva", a declarat Jerry Mao, vicepresedinte al Object Software, dezvoltatorul Metal Knight Zero." Aceasta tehnologie aduce, intr-adevar, cateva imbunatatiri impresionante in jocurile pentru PC, este de parere la randul sau Peter Hammer de la Ubisoft EMEA. Din momentul in care folosesti ochelarii 3D Vision lumea virtuala prinde viata!".

Niciun comentariu: