Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

joi, 23 iulie 2009

Cum se imparte puterea la Suceava

surse din PSD spun că social-democraţii suceveni şi-au adjudecat, în urma unor negocieri care au avut loc vineri seară, conducerile instituţiilor deconcentrate care au legătură cu domeniul muncii, protecţiei sociale şi agriculturii • conform aceloraşi surse, PDL a obţinut la negocieri atât Direcţia Generală a Finanţelor Publice, cât şi Inspectoratul Şcolar Judeţean, unul dintre social-democraţii suceveni nemulţumiţi de acest fapt fiind Virginel Iordache • el însă neagă acest lucru, motivând că nu a văzut nimic oficial în acest sens şi spune că nu pleacă din partid, dar că îşi va preciza punctul de vedere după ce vor fi făcute publice rezultatele negocierilor

Negocierile pentru "ciolan" între PSD şi PD-L s-au încheiat, modul de împărţire a conducerilor instituţiilor publice deconcentrate care funcţionează la nivelul judeţului Suceava fiind finalizat la ultima întrevedere de vineri seara. Niciuna dintre conducerile celor două partide nu şi-au precizat punctul de vedere în privinţa rezultatelor negocierilor şi nu au vrut să comenteze în niciun fel aceste rezultate. Surse din PSD au declarat, însă, că au fost făcute negocieri prealabile pornindu-se de la ideea că prima opţiune este a PDL şi următoarele două sunt ale PSD, discuţiile fiind mai aprinse în ce priveşte aceste prime
opţiuni.
Conform aceloraşi surse din PSD, instituţii precum cele din domeniul social şi cele din domeniul agricol au revenit social-democraţilor. Este vorba de Casa
de Pensii, Inspectoratul Teritorial de Muncă, Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă, Agenţia de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură (APIA), Direcţia Silvică, Direcţia Agricolă, Regia de Îmbunătăţiri Funciare şi o agenţie de reglementare a fondurilor şi plăţilor SAPARD, Vama Suceava, Oficiul pentru Protectia Consumatorului, Direcţia Judeţeană de Tineret. Instituţii precum APIA reprezintă un câştig pentru PSD având în vedere că foarte multe subvenţii şi fonduri europene sunt gestionate prin această structură.
În schimb, la negocieri, PSD nu a putut adjudeca Direcţia Generală a Finanţelor Publice pe care PDL a cerut-o ca primă opţiune. Ca o "consolare" pentru PSD a rămas conducerea Gărzii Financiare
. De menţionat că PDL va fi partidul ce desemnează prefectul şi, potrivit unor surse din rândurile democrat-liberalilor şi a social-democraţilor, viitorul prefect va fi Sorin Popescu, fost director al Direcţiei Silvice Suceava.
Şi mai delicat pentru social-democraţi este faptul că nici conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean nu va fi a PSD, ci rămâne tot la PDL, actualul inspector şcolar general Petru Carcalete urmând a fi menţinut în funcţie. Tocmai astfel de "pierderi" au creat o anumită stare de nervozitate printre social-democraţi, surse din PSD spunând că Virginel Iordache s-a supărat foarte tare şi chiar ar fi ameninţat că pleacă din partid întrucât nu mai poate să ajungă şef la IŞJ. Contactat telefonic în cursul zilei de ieri, Virginel Iordache a declarat că nu a fost vorba de nicio demisie a sa din PSD şi a precizat că nu a participat la discuţii pentru că a dorit să ajungă în structruile de conducere ale unei instituţii deconcentrate, motiv pentru care a fost nevoit să renunţe la locul său din comisia de negociere. Totuşi, Virginel Iordache a recunoscut că a auzit unele discuţii neoficiale printre politicienii suceveni cu privire la împărţirea funcţiilor, dar că nu face niciun comentariu atâta vreme cât nu a primit nicio înştiinţare oficială cu privire la rezultatul negocierilor. De asemenea, Virginel Iordache a recunoscut faptul că în funcţie de acest rezultat va solicita partidului din care face parte să i se dea un post "pe măsura pregătirii", adăugând că are experienţă nu doar în învăţământ şi administraţie, ci are şi studii superioare în domenii care îi permit să activeze la conducerea mai multor instituţii, dând ca exemple cursurile de masterat în domeniul administraţiei şi în cel al finanţelor. Cu toate acestea, el a precizat că i se pare mai potrivit să opteze fie pentru o funcţie de subprefect, fie pentru una de adjunct al inspectorului şcolar general. De altfel, conform unor surse din PSD, funcţiile de subprefect vor reveni lui Virginel Iordache şi lui Eugen Girigan, însă şi acesta din urmă a declarat că în cursul zilei de astăzi se va lămuri dacă va ajunge sau nu subprefect.
Social democraţii suceveni şi-au mai adjudecat următoarele instituţiile deconcentrate: Garda de Mediu, Autoritatea de Sănătate Publică, Autoritatea Rutieră Română, Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului, Vama Suceava şi Direcţia de Tineret şi Sport.
Cei de la PDL şi-au adjudecat, pe lângă DGFP şi IŞJ, conducerile instituţiilor: Direcţia Muncii, Inspectoratul în Construcţii, Direcţia Sanitar-Veterinară, Agenţia de Protecţie a Mediului, Registrul Auto Român, Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară, Spitalul Judeţean de Urgenţă, Direcţia pentru Cultură, Culte şi Patrimoniul Cultural Naţional, Poşta Română, Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic şi Vânătoare, Vama Siret, Vama Dorn

Niciun comentariu: